Eetfestijn 18 maart


De leiding van de Scouts Sint-Pieter Mol-Centrum nodigt u graag uit op het jaarlijkse eetfestijn. Op 18 maart verwelkomen we u graag in de feestzaal van de Rozenberg (Robianozaal) tussen 12h00 en 14h00.
Kom gezellig tafelen, sla een babbeltje met de leiding en geniet van de foto's van het scoutskamp in Manhay.

X Brief eetfestijn 2018 ()

bewerkt door Anton Peeters
5 Mar 2018 - 11:52

Kadee semester 2 1718


Beste ouders en leden

Allereerst willen we u namens de ganse leidingsploeg een fantastisch 2018 toewensen. Met de komst van het nieuwe jaar komt er een einde aan onze winterslaap. Om het jaar goed te beginnen, starten we met een filmavond, georganiseerd door de jeugdraad. De week daarna (20 januari) maken we de schaatsbaan onveilig. Meer info vindt u in bijgevoegde kadee, waar u meer informatie over de takplanning kan vinden. Neem ook elke week een kijkje op de site om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. De avonturen van zoonlief kan u volgens op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/ScoutsSintPieterMol/)

Tot zaterdag!
De leidingsploeg


X Kadee 2de semester 2017_2018 ()

bewerkt door Anton Peeters
8 Jan 2018 - 17:20

Verloren voorwerpen kamp Manhay


Deze zaterdag zijn het terug scouts van twee tot vijf. Er zijn nog steeds heel wat verloren voorwerpen van het voorbije kamp. Op zaterdag worden deze uitgestald in het kapoenenlokaal. Aarzel dus niet om zaterdag na de vergadering een kijkje te komen nemen of er nog spullen van zoonlief tussen zitten!

door Anton Peeters
27 Oct 2017 - 14:37

Vriendjesdag 23 september


Op 23 september organiseert Scouts Mol-Centrum haar eerste vriendjesdag. Ken jij iemand die op zaterdag tussen 2 en 5 niets te doen heeft, maar wel graag buitenspeelt? Dan is dit een uitgelezenkans om eens bij Scouts Mol-Centrum te komen proberen! Er zal zelfs een heuse verrassing voorzien worden door de leiding. Tot zaterdag!

door Anton Peeters
20 Sep 2017 - 19:08

Startdag scoutsjaar 2017


nieuwsfotoBeste ouders, leden en sympathisanten,

Nu de leiding terug is van alweer een fantastische Herfstontmoeting zijn wij helemaal klaar om te beginnen aan het nieuwe scoutsjaar!

Met het nieuwe jaarthema, 'Allemaal abnormaal' in het achterhoofd trekken we het nieuwe scoutsjaar in gang op zaterdag 2 september tussen 14u00 en 17u00.

De enthousiastelingen die zich al willen inschrijven kunnen dat doen op onze site via onderstaande link. Op zaterdag vanaf 13u30 zal de leiding ook paraat staan met enkele computers.

Inschrijven: http://scoutsmol.be/index.php?p=inschrijven

Voor meer informatie kan u de groepsploeg altijd contacteren:
Jeroen Moors & Anton Peeters
>> groepsploeg@scoutsmol.be <<

Tot zaterdag!
De leidingsploeg

X Kadee 2017 ()

bewerkt door Laurent Schuermans
29 Aug 2017 - 14:09

UPDATE vertrek Manhay


De bus is vertrokken! Onze chauffeur zal ongeveer 2,5 uur nodig hebben om uw kroost veilig thuis te brengen. Reken op 16u aan het lokaal. De bagage van de woudlopers en jong-verkenners paste er niet meer bij. Deze kan op 1 augustus opgehaald worden aan het lokaal van 18u tot 18u30. Ook de verkenners zijn om 13u met de trein vertrokken in Vielsalm. Tot straks!


door Martijn Van Den Bogaert
30 Jul 2017 - 13:48

Vertrek Manhay


De afbraak is begonnen. Over enkele uurtjes zijn onze jongens vertrekensklaar. De bus blijkt groter dan gedacht dus alle takken kunnen mee op de bus met uitzondering van de verkenners, die met de trein gaan, en de jins, die nog een dagje langer blijven. We hopen hier tegen 13u te vertrekken en tegen 15u30 met de kapoenen, welpen, woudlopers en jong-verkenners aan het scoutslokaal te zijn. We kunnen wel niet verzekeren dat de bagage van de woudlopers en de jong-verkenners mee kan met de bus. De verkenners arriveren tegen 18u aan het station van Mol. We houden jullie op de hoogte van het exacte vertrekuur.

door Martijn Van Den Bogaert
30 Jul 2017 - 11:18

Post op kamp


nieuwsfotoBeste briefbeesten,

We verwachten tijdens het kamp natuurlijk een gigantische berg brieven! Daarom hebben we een speciale brievenbus aangevraagd bij de gemeente Manhay. Het adres voor al jullie schrijfsels is daarom: Route du Poteau de Chabrehez 2, 6960 Manhay en niet het adres van de boer dat vermeld staat in de kampkadee.

P.S. vergeet je niet in te schrijven voor het kamp mocht dat nog niet gebeurd zijn. Tot snel!


bewerkt door Martijn Van Den Bogaert
6 Jul 2017 - 15:25

Kamp Manhay 2017


nieuwsfotoBeste leden en ouders,

Het einde van het jaar is in zicht, wat natuurlijk ook betekent dat we dit jaar wederom afsluiten met een spetter, namelijk het kamp 2017. Dit jaar gaan we op safari in Manhay!


Alle informatie kan u vinden in de kampkadee. Als u nog vragen omtrent het kamp heeft, aarzel dan niet om de takkenleiding of ons, Jeroen en Martijn, te raadplegen.
Wij hebben er alvast enorm veel zin in en vertrekken graag met het motto "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd".

Tot op het kamp in Manhay!

Stevige linker en vele scoutekse groeten!
De leidingsploeg
Jeroen & Martijn

X Manhay 2017 Kampkadee ()

bewerkt door Jeroen Moors
18 May 2017 - 22:41

Gezamenlijke Activiteit 20 mei


nieuwsfotoBeste leden en ouders,

Op zaterdag 20 mei organiseren we een Grote Gezamenlijke Activiteit waar alle takken aan zullen deelnemen. We gaan met z’n allen naar Technopolis!
Deze daguitstap zal doorgaan van 8.45u t.e.m. 18u.

Inschrijven?
Tickets worden op voorhand besteld, dus het is heel belangrijk dat je ingeschreven bent. Laat daarom zo snel mogelijk (via mail) weten aan je leiding of je meegaat! (voor 13 mei)

Om 8.58u vertrekken de leden aan het station van Mol.
De trein vertrekt stipt, zorg er zeker voor dat je ten laatste om 8.45u aan het station bent! Omstreeks 18u arriveren we terug in Mol.

Wat neem je mee?
- Lunchpakket
- Goed humeur
- 15 euro

Tot dan!

De leidingsploeg


door Martijn Van Den Bogaert
2 May 2017 - 16:02

<< >>

© Scouts St. Pieter Mol Centrum